# Друзі, хто розуміється в постільній білизні? Побачив прикольний сайт - Politalk.ca

Друзі, хто розуміється в постільній білизні? Побачив прикольний сайт

Post Reply
Bilizemism

Друзі, хто розуміється в постільній білизні? Побачив прикольний сайт

Post by Bilizemism »

Усім привіт! Думаю поділитися знахідкою, може кому знадобиться. Останнім часом прямо біда помітив, що сон не йде, не висипаюсь, а зранку відчуваю себе, наче й не спав. Списував на нерви, на атмосферний тиск, а кохана каже: "Давай поміняти білизну на якісну, а не оте страхіття з розпродажу". І тут я поліз в інтернет.

Якщо чесно, був впевнений, що підбір постільного комплекту - це просто "колір сподобався чи ні". Виявилось, ціла історія. Тут тобі і бязь, ранфорс, і сатин... Я в таких термінах не розбирався, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, це ж криниця інформації! Реально залип десь годину. У них все як в довіднику: чітко розкладені усі матеріали, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону. Навіть там є таблиця з описом щільності та того ж, скільки циклів прання витримає комплект. Дуже допомогло зрозуміти, чому якийсь набір коштує 800 грн, а інший — 2500.

Кілька відкриттів особисто виніс:
- Виявляється, наші та європейські розміри трохи відрізняються, і перед замовленням треба бігати з сантиметром заміряти ковдру, а не тупо вірити напису «двоспальний».
- Хто б міг подумати, що фланель в спеку — це жах, а сатин дійсно охолоджує, тому що в неї структура специфічна.
- На сайті розписано, як правильно прати, щоб принт не зліз після кількох прань. Болісна тема для тих, у кого пральна машинка паше без вихідних.

Коротше кажучи вирішили придбати спочатку один сатиновий комплект від вітчизняного виробника (підтримали так би мовити своїх). Поки все чудово — сплю як немовлята, білизна дуже приємна до тіла, не збивається й не електризується.

Загалом, якщо ви, як і я, до останнього часу думали, що підодіяльник — це не та річ, в яку треба заглиблюватись, дуже рекомендую почитати статейку на тому сайті. Реально зберігає нерви на вибір та рятує від покупки неякісної речі. Усім здорового сну!!
Post Reply